HOHE MESSE

Na dertig jaar KALLIOPE zal ik, Sabine Haenebalcke, in juni 2020 mijn afscheidsconcert dirigeren. Daarbij grijp ik terug naar mijn eerste en grootste muzikale liefde: Johann Sebastian BACH. Met Kalliope (koor), Hilde Coppé (sopraan), Inez Carsauw (mezzo), Adriaan De Koster (tenor) en Joris Derder (bariton) zal ik de Hohe Messe van Bach uitvoeren. Het barokorkest is samengesteld uit een schare professionele instrumentalisten waarmee ik in de loop van de jaren een groot wederzijds respect en vriendschap heb opgebouwd. Ik hoop dat jij erbij zal zijn!

Concerten: save the date:
6 juni 2020 om 20.00 in de Jezuïtenkerk te Lier
7 juni 2020 om 16.00 allerlaatste concert in de Sint-Nicolaas-van Tolentijnkerk in De Pinte


Concert ten voordele van Mosul, een project van Rudi Vranckx…

Rudi Vranckx, met Sabine Haenebalcke schenkt de viool van haar papa.

Rudi Vranckx is het project voor Mosul zeer genegen. Zijn steun betekent automatisch meer ruchtbaarheid voor onze concerten, ook in de Vlaamse media. Ze sterkt ons in onze overtuiging dat we écht een verschil kunnen maken voor Mosul.

Concreet:

  • Er zijn twee uitvoeringen, een in Lier en een in De Pinte. Rudi Vranckx zal persoonlijk aanwezig zijn op de twee concerten om zijn project in Mosul toe te lichten.
  • Het concertpubliek zal een gesigneerd exemplaar van zijn graphic novel ‘Imagine Mosul’ kunnen kopen. De opbrengsten van de graphic novel gaan volledig naar Mosul.
  • Het concert wordt opgenomen om te worden uitgezonden als vervolg op het eerdere programma van Rudi Vranckx over Mosul.

Onze financiële partners… met grote dank vanuit Kalliope en Mosul.

uw naam hierbij…. Stuur een mailtje naar info@kalliopegent.be