Maandenlang keek u uit naar het afscheidsconcert van Sabine Haenebalcke, “Imagine Bach in Mosul”, in samenwerking met Rudi Vranckx. Op 6 en 7 juni 2020 zouden we respectievelijk in Gent en De Pinte de Hohe Messe van J.S. Bach uitvoeren, ten voordele van de muziekschool in Mosul.

De gevolgen van de coronacrisis zijn ook voor de culturele sector een zware beproeving. Het zal u dan ook niet verbazen dat het steeds onwaarschijnlijker is dat onze concerten op de gestelde data zullen kunnen plaatsvinden en dat we genoodzaakt zullen zijn de concerten voor onbepaalde tijd uit te stellen.

Uitstel is echter geen afstel, maar we wachten nog even de evolutie en de beslissingen van de overheid af om nieuwe data voorop te stellen.

U hebt uw tickets al gereserveerd?
Waarvoor dank! We houden uw reservatie graag aan en brengen u zeker op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.
Voor meer informatie over het verdere verloop, kunt u ook intekenen op onze nieuwsflash.

U wilt heel graag komen luisteren naar ons concert maar wacht liever af tot er meer duidelijkheid is over de coronamaatregelen?
Dat begrijpen we natuurlijk. Teken hier in op onze nieuwsflash.
U wordt eenmalig op de hoogte gebracht van de nieuwste informatie over waar en wanneer onze concerten zullen doorgaan.

PS: intussen bleven de zangers van Kalliope niet stil zitten. Ze zongen Dona nobis Pacem, een deeltje uit de Hohe Messe, in vanuit hun kot. We laten u even meegenieten: https://youtu.be/bvwI5CjCMS8