Flyer FDS 2015

Het werkjaar van Kalliope, waarin we een prachtig oratorium ‘Onvoltooid landschap’, mochten creëren samen met vele andere koren, was weer eens zeer geslaagd. Vier jaar na de laatste deelname aan het provinciaal koortornooi konden we ons dit jaar met een heel fijn, divers repertoire handhaven binnen de hoogste afdeling: eredivisie.

Kortweg, Kalliope blijft een heel toffe groep zangers die kwaliteit en plezier van zingen heel graag combineert. We willen dan ook graag  het werkjaar 2014 – 2015 op een fijne manier afsluiten, samen met u.
Dit doen we met een concert op zondag 28 juni om 11 uur, waarbij Kalliope, naast enkele werken van afgelopen werkjaar, ook een voorsmaakje wil geven van het nieuwe repertoire. Het concert, waar we naar goede gewoonte, ons kinderkoor Kallikids onder de leiding van Maxim Colpaert bij betrekken, vindt plaats in de Sint-Amanduskerk te Zeveren (Leeuwstraat 30, 9800 Zeveren). Na het concert nodigen we u graag uit voor een heerlijke barbecue vanaf 12.30 in de Viblo van Deinze (Kouter 93, 9800 Deinze).
Inschrijven is wel noodzakelijk en kan tot uiterlijk 14 juni via: tickets@kalliopegent.be of 0486 / 72 42 78. (Dirk)