Het nazomert bijna, volgende week eindelijk terug temperaturen boven 24°. Perfect om terug van start te gaan.

Het belooft een druk jaar te worden. We hebben de eerste verkennende lezingen van ons repertoire voor het provinciaal koortornooi in februari 2015 al achter de rug maar een andere hoofdbrok wordt “Onvoltooid Landschap” van Maarten Van Ingelgem.

België, 1914: de loopgravenoorlog breekt het leven van vele mensen. Edgar, een kunstschilder, vertrekt naar het front en laat zijn jonge vrouw Julienne en een doek met een onvoltooid landschap achter.

Onvoltooid landschap is een nieuw gecomponeerd vredesoratorium met als centrale thema’s de tegenstellingen die eigen zijn aan elke oorlog: liefde en dood, vriendschap en haat, hoop en wanhoop …

Kalliope neemt deel aan de zijde van Altra Voce als concertkoor. De Kallikids zijn ook van de partij net zoals een paar buitenlandse koren( o.a. het universitair koor van de Sorbonne).

Na dit alles gaat Kalliope de uitdaging terug aan in het provinciale koortornooi waar we een stevige reputatie mogen verdedigen. We gaan er in elk geval volledig voor met een leuke mix en verrassend repertoire.

Mocht je nog interesse hebben in een samenwerking, om mee te zingen, om mee te werken,… Vul gerust het formulier in onder contact.